Over ons

Dit is SJB Media

Een groot maatschappelijk hart

SJB Media is een doortastend communicatie-, concepting- en mediaproductiebedrijf met een groot maatschappelijk hart.

Ons commitment is om via onze creaties mensen te bereiken, te inspireren, te motiveren en te activeren. Een krachtige authentieke boodschap is waar het om gaat. Op deze manier dragen wij bij aan de groei, ontwikkeling en het inzicht van mensen.

Communicatie

Wij doen dit door het ontwikkelen van maatschappelijk betrokken concepten, events, bewustwordingscampagnes en mediaproducties. Voor een maximaal effect ondersteunt SJB Media in communicatie en presentatie. Onze aanpak is toepasbaar op individuen (een-op-een-begeleiding), maar ook op grote groepen. Zo bieden wij ook begeleiding bij veranderprocessen binnen organisaties.

SJB Media staat voor communicatie met de daarbij behorende psychologie. Unieke concepten, content en diensten die we samen voor en met jou creëren. Onze uitgangspunten: connectie vanuit het hart, vernieuwend, ruimdenkend, duurzaam, creatief en effectief zie je terug in al onze producties.

Ons enthousiaste team van professionals werkt vanuit de creatieve hotspot Het Ambachtslab in De School in Amsterdam en vanuit onze locatie midden in de natuur in hartje Fryslân.

Ons logo? Briljant!

Een diamant is op het oog een normaal stukje glas. Snijd je de diamant op de juiste manier, dan gaat hij schitteren en kun je er alle kleuren van het spectrum in zien. Dan is een diamant een briljant geworden.

Dit komt overeen met wat wij bij SJB Media doen. Of het nu een media-productie, event, (video)content, of campagne betreft: we slijpen en polijsten elke productie die we maken tot het schittert en een grote aantrekkingskracht en maximaal effect heeft. 

Dit leidt er onder meer toe dat prof. dr. Herold Metselaar, leverarts en een van onze vaste opdrachtgevers, steevast enthousiast en tevreden ‘briljant!’ roept wanneer wij een productie of event hebben opgeleverd.

Ring en Regenboog

Er zijn meer redenen waarom de briljant het logo is van SJB Media. De moeder van Sipke Jan Bousema droeg een ring met ‘haar 3 briljanten’, die symbool stonden voor haar man en haar twee kinderen, waaronder Sipke Jan. 

Verder zijn we vol vuur als het gaat om vrijheid, het regenboogthema, het kunnen zijn wie je bent en het tonen van je ware kleuren – zoals een briljant. Het is dan ook tekenend dat de documentaire Strijders voor de Liefde één van de eerste grote producties was van Sipke Jan/SJB Media. 

Maatschappelijk engagement typeert SJB Media. Met producties op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, mensenrechten, groei en gezondheid willen we impact maken. Doordat we mensen en organisaties bereiken, inspireren en motiveren, dragen we bij aan hun groei, ontwikkeling en inzicht. Dat vinden we schitterend om te doen.