René Kemper

Visual designer

René Kemper

René Kemper is Visual Designer & Creative. Hij heeft eerder al zijn strepen behaald bij de KLM, het Ministerie van VWS, de Belastingdienst, Greetz en het RIVM. Een krachtige vorm die de inhoud versterkt is waar hij bij elk project naar streeft, of het nu gaat om een campagne, website, huisstijl of een ander ontwerp. 

Aan het woord

De projecten van SJB Media staan dicht bij mij. Vooral de sociale- en gezondheidsaspecten spreken me enorm aan. Ik ben een sociaal persoon en gevoelsmens. Mijn talent kunnen inzetten op dit terrein is wat mij drijft als mens. Het voelt goed om iets bij te kunnen dragen aan de maatschappij door middel van mijn creativiteit.

Een bijzonder project was de prachtige campagne voor Cosis. De verbindende elementen daarin vond ik erg goed gelukt en versterken elkaar. Ook de Leverstijl-huisstijl vind ik goed gelukt, omdat vorm en kleur een ietwat abstract onderwerp toch veel menselijker hebben gemaakt. 

Het samenwerken aan deze en andere mooie onderwerpen geeft energie. We hebben allemaal hetzelfde doel voor ogen en dat haalt het beste in mij naar boven.